Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

B. V. B.

B. V. B.

mám chuť si
koupit vínko
večer až
přijdu domů
a k tomu
si pustit
záznam koncertu
Black Sabbath
ze 70. let
(teď na nich
trochu ujíždím
chybí mi to)

dívat se na
už navždy
živej neživák
usrkávat portský
a přitom si broukat

nemyslet
na to hnusný
vedro venku
je jak sračky
potulný kočky

a až na to
budu mít
až moje
zbloudilá
a zvrhlá mysl
bude zas
v démonicky
krásným opojení
za doprovodu N.I.B.
napíšu ti báseň
protože jsem byla
a budu
věčnej blázen
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 25.7.2018
Přečteno (52x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Klarineb, Lindos, gogol, Mirastus, Gaia., Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti