Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Po smrti

Po smrti

Po smrti,stěží budeš dokazovat
ze chtěla jsi se v jeho dlaních schovat
V té jiné říši,se jiná slova asi píší
jaký život po životě asi je
Snad dobro v něm vyhraje
A klid se rozhostí,po kraji
kde duše ho hledaly
Publikoval(a): kopretina7777, 25.7.2018
Přečteno (259x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, slunečnice69, gogol, Mirastus, Gaia.

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti