Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A co dál

A co dál

A co dál

Pořád se mi do očí
slzy derou když se
mi vzpomínky honí hlavou.

Dětství jsem ve strachu,
ponížení a v slzách prožila.

V mládí se mi láska obloukem
vyhnula.

Střední věk byl hořký jak
pelyněk.

Půl století mám za sebou.
Hořké vzpomínky mi nedají
spát. V očích plno slz mám.

Tak nač žít když den a noc
jsou stejně temné.Kde je
světlo kde naděje.

Bez vlídného slova bez
lásky nelze žít. Vždyť
duše potřebuje cit.

Žal ve víně utápím.
A,co dál jak s bolavím
srdcem žít.

Duše má všeho dost.
Tělo jak loutka funguje
prosím pomozte andělé.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.7.2018
Přečteno (44x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, Lindos, Gaia., Mirastus, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti