Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spletité lásky

Spletité lásky

Misunderstood Básně » o Lásce

Anotace: Láska má i svá temná zákoutí, obzvlášť když není opětována.

Jak vybrat tvář v davu
když hledám tu tvou
jak mít chladnou hlavu
když brodím se tmou
 Jak najít zas lásku
cestu ven pryč
maluju po zdech
a nezbývá nic
Jak držet tvou lásku
když ztrácím tu svou
jak ochránit srdce
před věčnou tmou.
Jak najít zas cestu
ze zmatku pryč
ubraň se slzám
nespraví nic.
Publikoval(a): Misunderstood, 23.7.2018
Přečteno (109x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Makaveli, Mirastus, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti