Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dávno...

Dávno...

Klarineb Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Jedna archivní, vzpomínková, letní...

V horských bystřinách z rašeliny
tonula jsem v hlubinách jezerních ok
odpočívala v chladu jeskyní stinných
z pramenů říček zbyl jen pohasnutý tok...

Kapičky krápaly do údolí stínů
ledově horké se měnily v prameny
mraky v blankytu chtěly jen líně plynout
krev prýštila prudce srdcem
zlomeným...
Publikoval(a): Klarineb, 21.7.2018
Přečteno (209x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, C.I.F, Lindos, Doradolanska, Gaia., gogol, OnaJe, Mirastus, Makaveli, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti