Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fosílie

Fosílie

Psavec Básně » o Lidech

Anotace: To snad ještě nejsem.

Dobře se mi tady žije,
ač jsem stará fosílie,
přežívám už dlouhé roky,
čas mi ubral mnohé soky.

Nejsem sám a to mě těší,
starouškové také hřeší,
i v mé hrudi srdce bije,
nechci dál být fosílie.

Rada má je velmi krátká,
humoru otevři vrátka,
vesele když člověk žije,
není přece fosílie.
Publikoval(a): Psavec, 19.7.2018
Přečteno (58x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Gaia., donne, Remy M. Manniac, Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 07:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti