Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oldřich kolář

Oldřich kolář

Killerka. Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Že se ze stejných chyb ,neponaučí

Tenkrát když poprvé jses do mě pustil ,
držel jsi mě pod krkem
a urážky do mě hustil.
Ať seberu se a odtáhnu,
křičel jsi.
Byl jsi tak zlej,
Můj strach, schválně neviděl jsi
Žádnou Omluvu nikdy neřekl jsi.

Žádný city už tenkrát jsi ke mě nechoval,
bylo to po prvé,
Co jsi ukázal,
Jak zlí jsi král,
Po prvé,
jsem se tak uboze Cítila
A tys jen bodal dál.

A teď znova ,
zas jen slzy,
stejná bolest,
opět snížila jsem se tě prosit.
Hlavu dolu začala jsem nosit .
A k čemu,
když stejně se mnou už nejsi.
Sakra co pro mě jsi,
Že mě máš tak v moci.
To Jak jsem Hloupá,
teď budu na svých bedrech,
na vždy už si nosit .

Po té prvni scéně,
V ten den to mělo skončit,
Měli jsme se od sebe odloučit .

Kam zmizela moje hrdost,
mi tenkrát nedošlo,
až teď to vidím a sama se před sebou stydim .
Nebyl si hoden moji lásky,
po čtyřech letech,
mám z tebe jen vrásky.
Publikoval(a): Killerka., 19.7.2018
Přečteno (106x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti