Krajina Absurdum
Krajina Absurdum
Anotace: Pravda se utápí ve víně. Nevinně.
Hlavu zastrč do písku,
ta nikoho nezajímá.
Cit si sroluj do klubíčka,
nikoho totiž nedojímá.
Buď veganem nebo duchovním mistrem, to je in.
A nezapomeň si pečlivě holit klín.
Na úkor kvality snižovat náklady,
vymýšlet si akademické tituly,
pryč s nápady,
dostaneš se i bez nich výš
Jak? Ty víš...
Skládej poezii
o hovnu, nebo tak.
Zkrátka šokuj bez rozmyslu,
vše ostatní je brak.
Vítej v absurdní krajině,
kde se pravda utápí ve víně.
V tom lepším případě
to nebude víno z krabice...
Publikoval(a):
Modrozelenýma očima, 18.7.2018