Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

Je léto a podzim zároveň
v mém snu se neklidné obrazy míhají
stesk není vůbec dlouhý
ale v jediném okamžiku mi prorostl cévami.

Je to už dlouho i krátce
kdy jsem v deštivých nocích cítila přívětivý dech přítele
a svým vlastním dechem jsem určila že nejsem jen sen který se rodičům zdál nad sklenkou portského.

Ale ten celý čas se nějak rozdrobil
uhlově černí ptáci jím nakrmili svá mláďata
oblohu nad střechami domů potáhli mou kůží
- brzy bude pršet.

Je léto i podzim zároveň
v mém snu se už poklidné obrazy míhají
oranžové slunce se vyhouplo nad mé čelo
a začalo mluvit portugalsky.
Publikoval(a): Lugilla, 15.7.2018
Přečteno (136x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: glacier, Martin Havlíček, Gaia., Remy M. Manniac, Makaveli, OnaJe, děda včela, Marcone, Psavec, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 10:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti