Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Těžká rána

Těžká rána

ivankaaknavi Básně » Láska ... zklamání

Anotace: ... zůstat, či odejít?!

Probouzím se do kalného rána
a zjišťuji, že mi něco chybí.
Tak krutá rána,
- to zjištění, že jsem ti cizí.

Tolik otázek se mi hlavou honí,
"Má to ještě smysl?"
Jsem ten, kdo slzy roní
a trápí svou mysl.

Jsem ten, komu úsměv ze rtů zmizel,
koho srdce bolí...
Publikoval(a): ivankaaknavi, 15.7.2018
Přečteno (160x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: C.I.F, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 06:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti