Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Letní foto

**Letní foto

~Letní foto~
~~~~~~
léto,léto,léto
...koupím si zmrzlinu
...schovám se do stínu
...slunci snad prominu
že tak moc pálí
...do bazénu skočím
...řádně se namočím
...nevěřím svým očím
všichni plavali
...pak lezu nahoru
...jak žába z lavóru
...a v trávě oschnu
léto,léto,léto
...sem tam zaburácí
...ovoce se ztrácí
...jak je kroupy bací
každý rok je to
...občas svatý Petr
...obleče si svetr
...a mně deštník podá
z nebe prší voda

Léto jak má být
co víc můžu chtít
posedět si v chládku
a letní foto na památku

~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 12.7.2018
Přečteno (202x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti