Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztracený pejsek

Ztracený pejsek

kopretina7777 Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: O ztratě meho pejska.Před mnoha lety.

Měla jsem pejska
niť se trhá
srdce sténá
oči pro pláč nevidí
ztratily víru v jeho návrat
ztratily naději

těžká je má ruka
srdce puká
nad ztrátou mě nejtěžší

ztratila jsem mého pejska
jako by
dětátko
odešel a už nepřišel
ztracen neštastnou náhodou
ztracen v nenávratnu

marné hledání
srdce sténání

A mé srdce už dávno puklo
nemohu vyslovit jeho jméno
nevrátí se
já vím
stejně o něm sním
Publikoval(a): kopretina7777, 12.7.2018
Přečteno (152x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 12:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti