Platónova pyramida
Platónova pyramida
Anotace: Jedno z platónových těles má podivnou moc...
Hledám štěstí v temnotě
tam kde není světlo,
místo ráje nalézám
rozpoutané peklo.
Hledám vodu na poušti
vůni kde je smrad,
spásu ve svý beznaději
teplo kde je chlad.
Zdrhám ze svý existence
v sevření čtyř stěn
platónova pyramida
už se plní zlem.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 10.7.2018