Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mšice

Mšice

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Dárek pro mrně.

Povídala mšice mšici,
že ztratila náušnici,
chtěla ji dát mšičeti,
vždy je hodná na děti.

Navrhuje teta mšice,
ať se koupí rukavice,
budou slušet mšičeti,
špitla plná dojetí.

Děda mšičák nesouhlasí,
hned se také s dárkem hlásí,
pro maličké mšičátko,
nese sladké lízátko.
Publikoval(a): Psavec, 10.7.2018
Přečteno (215x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Remy M. Manniac, Mirastus, Marcone, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 13:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti