Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Návratná

Návratná

Modrozelenýma očima Básně » o Životě

Anotace: Některé věci v životě se naštěstí dají vrátit zpátky..

Kocour mě škrábnul do krve,
teď leží tu schoulený v peřině.
Tváří se nevinně.
Leží tu jako dítě v matčině náruči,
je ztělesněním něžnosti,
dítě, které má vše, co si poručí.

Tys mě taky škrábnul,
a ne jednou.
Naštěstí se mi jizvy rychle hojí,
netvrdnou
a časem vyblednou.
Publikoval(a): Modrozelenýma očima, 9.7.2018
Přečteno (77x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Remy M. Manniac, Makaveli, gogol, Gaia., Adminak

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 06:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti