odlehlý ráno
odlehlý ráno
otevírám oči
a v hlavě mi
podivně hučí
z CD přehrávače
potichu hraje
Black Sabbath
od Black Sabbath
a pokoj se
se mnou houpe
nemám šajn
co se dělo
minulou noc
možná jen trochu
matně
nejsem Charlie Sheen
snad jsem neměla
příliš mnoho diváků
ale co už
ráno je mi odlehlý
jako krajina
suchých stepí
je mi hnusně
a zároveň tak dobře
taky to znáš
ty taje
odlehlých rán?
Publikoval(a):
Michelle.Morrigan, 8.7.2018