Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nakonec

Nakonec

Nakonec každého z nás něco bolí
A at už umřem na cokoliv
Stíhá nás beznadej

Svetýko v dálce temně blika
Cílem nás bezvercu je republika
Sliby se vyplatej
Publikoval(a): Lastra, 8.7.2018
Přečteno (36x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 05:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti