Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Český sen....

Český sen....

Slova se rozhostí
otevře stránku
v krajině Slunce
tu tichou myšlenku
posledního tance
těch Všedností
poslední naděje
která žaluje
ticha volání
jsou Dálky,Blízkost,i Hledání
v nich je krajina,i setkání
duše se rozplyne
nadechne....
Jak těžký Den
Je krásný,Krásný Český SEN.
Publikoval(a): radek oslov, 7.7.2018
Přečteno (34x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 03:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti