Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

** Mravenčení

** Mravenčení

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: ..mravenci a jen takový blábol..

~~~~~~~~
Po cestičce mezi trávou
mravenci dnes chodili
kde postaví mraveniště
místo hledali.
Tady by to bylo dobrý
brebentila královna
jenom kluci dejte pozor
ať nešlápnete do .....
V trávníku se venčí psi
zeptejte se...nevím koho
a kdo to po nich uklízí?

Tak ti milí mravenci
jedné kopce vyhnou se
a kdo do něčeho šlápne
v trávě v rose myje se,
nakonec té svojí cesty
pod keříkem zastaví
tady to prý bude dobrý
a mraveniště postaví.
Pomůže i brouk Pytlík
"PRÁCE VŠEHO DRUHU"
Ferda půjčil motýlka
a beruška stuhu.

Na co stuha /na ozdobu/
a na vchod prý motýlek
ti mravenci postavili
pod tím keřem hotýlek...

~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 6.7.2018
Přečteno (52x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 02:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti