Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Změna

Změna

Smutek v jedné minutě tu byl
srdce zaplavil
špatné odplavil

Další hodinu si "strávil " se mnou
a silou tobě vlastní,
spatné si zahojil léčivou mastí,
bolest už není
všechno se v dobré mění
život v sladkém zapomění,
zapomění trpkého co bylo
co mé srdce dusilo

Tet v lásce žijeme,
spolu si šeptáme,
na nic se neptáme
z plného poháru lásky pijeme,
jak holoubci vrkáme
Publikoval(a): kopretina7777, 6.7.2018
Přečteno (102x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 23:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti