Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez konce...

Bez konce...

Poslední polibek
V tichu hledá
to závrať
se narodila
Nebo je to fráze
Roj včel
Slunce
ráno mlčenlivé
Tečka na konci dopisu
Co nemá na to lék
To se mlčet nedá
Tak zaplať
Nesmělá
přání múze
Co líbat jsem chtěl
Bez konce?
Publikoval(a): radek oslov, 4.7.2018
Přečteno (32x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 23.4.2024 09:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti