Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

My

My

Ruce tvé dotýkají se mě něžně,
jako rosa květů po ránu.
Objímají mě tak jemě

Prší a my dva v krásném,vlahém dešti
"sníme" svůj sen,
lásky jen...
A kapky nezebou,
jemné jsou,
dotýkají se těl našich
jako kvítí ve slunci
Naše láska plyne časem,
krásnější a krásnější...
svůj cit máme,
navzájem si ho dáme,
být spolu chceme,už navždy.

Spojí se v kráse naše těla,
čas se zastaví,
jako hodiny.
Nevnímáme prostor a čas

Lásky kraj je tu.
My světlem procházíme
světlem "sníme"
Věrní v našem světě lásky,
jako dvě labutě...
Publikoval(a): kopretina7777, 3.7.2018
Přečteno (428x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti