Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snění

Snění

Snění

Až noc se promění ve
svítání a mé snění se
rozplyne. Zůstane jen
realita ,co mé oči
do slz obléká.

Slz je na tisíc a v perly
se mění.Zdobí moji šíji
smutek mě v srdci tíží.

Z těží se mi dýchá Tvůj
polibek mi uniká.

Kde jsi.

Obejmi mě a do peřin
polož.Pohlaď a něžně
hýčkej.Vždyť víš jak
dobře mě znáš.Vše Ti
pak oplatím.

Láskou znavení pak
usneme.Noc v den se
promění a mi spolu
půjdeme ruka v ruce
životem dál.

Sny se ve skutečnost
mění sladké to snění.
Slzy se v perli mění
aby mou šíji ozdobyli
pro potěšení.
Publikoval(a): slunečnice69, 2.7.2018
Přečteno (40x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Klarineb, gogol

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 09:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti