Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Kytice růží

**Kytice růží

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: a poslední valčík...

~~~~~~~
poslední valčík
v sále doznívá
taneční zábava
dnes už končí...
znavený tanečník
ruku mi políbí
asi se se mnou
pro dnešek loučí...

a já se usmívám
za tanec děkuji
já zase přijdu
tiše mu slibuji...
do pláště pomůže
a rámě nabídne
chová se ke mně
jako k dámě...

rád mě doprovodí
k mému kočáru
a já mu nabídnu
vedle místo
kočí se otočí
koně popožene
pod noční oblohou
pak jedeme...

ráno se probudím
tanečník nikde
na nočním stolku
jen kytice růží...
to byl tak krásný sen
škoda že krátký jen
ty růže však voní
a já jen pomyslím
"ach ti muži"...

~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 2.7.2018
Přečteno (80x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti