Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A já jí držel...

A já jí držel...

mikulash Básně » o Lásce

Anotace: nejhezčí část večera - odehrála se krátce před pátou hodinou ranní

A já jí držel,
kolem krku, kolem pasu,
sledovali jsme modrou oblohu,
tu ranní krásu.

Nedám si říct, nemám dost.
Nežádám víc, než jen polibek,
polibek na dobrou noc.
Jen jeden polibek ani trochu víc.
Jenže ty ne a ne mi vyjít vstříc.
Publikoval(a): mikulash, 2.7.2018
Přečteno (176x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Gaia.

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 21:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti