Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pocity

Pocity

Pocity mě nutí
běžet bez jediného hnutí

Jsem jimy obklopena
zajata
uvězněna

V depresích srdce dusí
to oni prý musí

Zajímam se o ně
se mnou tu jsou
všude,všude
v žití a snad
po životě
Jsou stálé, navždy
v pekle i nebi
Publikoval(a): kopretina7777, 29.6.2018
Přečteno (125x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 09:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti