Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Viděno ve víně po probdělé noci

Viděno ve víně po probdělé noci

Cos viděl ve víně
v tý sklínce zakalený
matný vzpomínky
světlý zítřky
po probdělý noci
už jenom kaly
jako sedlina v kafi
věští nám
minutu po minutě
ztracený generaci
špatnou budoucnost
ať přej opakujem historii

a pak, že ve víně pravda jest.
Publikoval(a): Vojtafrajer, 28.6.2018
Přečteno (44x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Makaveli, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti