Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myšlenky

Myšlenky

kopretina7777 Básně » o Životě

Anotace: Známe je všichni...

Myšlenky plynou
rychlostí mě neznámou
Co bylo před chvílí ted není
mžikem se mění
zvláštní to dění

Na nic se mě neptají
oni jsou a budou

Co jen přinesou
věci nové,či poznané

Tolik jich mám
jich se ptám
co tu hledám v životě
ve světlu i tmě
Publikoval(a): kopretina7777, 28.6.2018
Přečteno (126x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela, gogol, C.I.F

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti