Dopis na rozloučenou
Dopis na rozloučenou
Anotace: ....15.2.2011......
Nevím lásko kde začít,
nevím u čeho skončit.
Nevím co si počít,
mám snad z mostu skočit?
Tolik ti toho říci chci,
jen nevím kde začít mám.
Bojím se, že až příjdou ty dny,
tak já budu zase sám.
Jsou totiž chvíle,
kdy něco se děje.
Já ztrácím své cíle,
upadám do beznaděje.
Nikdy tu nikdo není,
vždycky jsem na to sám.
Nevnímám všechno dění
a jen ve tmě zmateně pobíhám.
Měním se v prach,
všechno mi před očima mizí.
Pohlcuje mě strach
a láska je mi najednou cizí.
Nechci tu dál být,
zemřel bych radši.
Nemám chuť dál žít,
vždyť jedna kulka stačí.
Jen kulka jediná,
jen jedna rána.
Skončí láska neviná,
uzavře se její brána.
Už takhle dál nemohu,
musím Tě teď opustit.
Doufat, že se dostanu k bohu
a ten mi pomůže odpustit.
Publikoval(a):
Básník Kafka, 15.2.2011