Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nechci

Nechci

Ema Caesar Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Báseň o (ne)chtění

Nechci toho tolik,
nechci toho moc.
Jenom, aby brzká rána,
vystřídala noc.

Nechci nic víc,
než kapku ochoty.
Jenom, abych byla ušetřena,
té tvé lakoty.

Nechci tak málo,
jak může se zdát.
Jenom, aby se stalo,
že se zase můžu smát.

Nechci nic nemožné,
chci prostě tebe...
...přesně, jako tehdy,
když dal jsi mi kus nebe.
Publikoval(a): Ema Caesar, 24.6.2018
Přečteno (202x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Gaia., Klarineb, gogol, slunečnice69, Lipová

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 02:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 7 stránek.
roboti