Mezi prsty
Mezi prsty
Mezi prsty
Život mi protekl mezi prsty
a láska se mi tolikrát vysmála
do očí.A já nevím ,co dál ,co
si s tím počít.
Tolikrát jsem plakala
slzy do džbánku sbírala.
Život šel okolo mě a já
snad ani nežila jen kapesník
ždímala.
Tak strašně jsem si přála
být milována.Tak strašně
jsem si přála slyšet ta
slova MÁ TĚ RÁD.
Život jde dál a strach pořád
mám, že to neuslyším.Ta slova
nádherná že tvá ústa zůstanou
němá.
Ubývá mi sil a čas se krátí.
Život mezi prsty proletě a
láska do očí se smála.
Přesto doufám než zavřu
své oči že ústa tvá vysloví
to na ,co jsem celí život čekala.
Publikoval(a):
slunečnice69, 21.6.2018