Seznámeni
Seznámeni
Anotace: Toto je doslovný, místy veršovaný popis našeho seznámeni, nikoliv hodnotné dílo. Nazvat to tedy básní by bylo odvážné. Jo a pak jsem dostal ten nejkrásnější polibek v životě!
Poznal jsem Haničku
Měla pihu na líčku
Nejkrásnější ze všech byla,
duše se mi zatajila.
Povídá mi u baru,
že kamoše má od Varů,
já jí říkám znám to všude,
ale stát tu se mnou to drahý bude.
Pak sis dala pitíčko
a já ti říkám kytičko
jen pojď se mnou na procházku.
Ještě ne! ještě necítím lásku.
Dobře tedy tak jak chceš
svaž si vlásky bude řež.
Zahraje nám Roksana tančit budem do rána.
Prý přijela jsem na čtyřkolce,
tohle já mám věřit holce?
Pak že je ti trošku zima
i když jsi se přiopila.
A já v tvým tvingu zeleným
vidím hadry kožený.
Ester říká to si neber
úchyl je tu víc než jeden.
Jendo ty jsi slušný hoch,
od teď od ní ani krok!
Potom přišla otázka
myslíš, že jsem hodná ...zlá?
Říkám hodná to je jasný
přitom koukám na tvé vrásky.
Pak začaly chvilky krásné,
už pod dekou jsem skládal básně.
Slečno políbit Vás bych chtěl,
ale odpověď jsem nevěděl.
Ptám se znova ty bys chtěla?
Co říct bych ti na to měla.
Tak začalo přátelství přerostlo to v bláznovství .
Hned jsem říkal tej by slušel,
pěknej velkej zlatej prsten
a k němu šaty bílé a děťátko roztomilé.
Teď už je to na tobě
jak se Srstkou Chcete mě?
Publikoval(a):
Strach, 19.6.2018