Letní noc
Letní noc
Letní noc
Noc teplem prosycená
hvězdy z oblohy náhle
začaly do trávy padat.
Dlaně jsem nastavila
abych ty hvězdy zářící
zachytila.
Žába do ticha kvákala
kapr se z rybníka díval.
Anděl slétl z nebe a do
trávy usedal.
Pozoroval jak hvězdy do
dlaní chytám aby v trávě
nezhasly. Zmizel by ten
krásný třpyt.
Hvězdy padaly letní nocí
teplem prosycenou.Měsíc
se houpal nad hladinou.
Žába kvákala ,kapr se díval
když anděl o valčík mě žádal.
Z té noci jsem byla okouzlená.
Hvězdy padaly mé dlaně je
chytali aby v trávě nezhasly.
Anděl mi je z dlaní vzal
na nebe je opět dal.
Už začíná svítat.
Tráva orosená studí do chodidel.
Slunce vstává.Ta noc s padajícími
hvězdy byla krásná.
Publikoval(a):
slunečnice69, 18.6.2018