Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Únava

Únava

Únava

Oči se zavírají únavou.
Čekám jestli tvé srdce
překročí můj práh jestli
mi polibek přijdeš dát.

Jsem naivní já vím když
tvé lásce znova věřím.

Ty jsi jen potřeboval o
de dna se odrazit.Má
duše při tom bolestně
utrpěla.

Oči se zavírají únavou
v mé mysli plavou vzpomínky
na lásku tvou.

Srdce až do poslední kapky
krve si vysál.Bez lásky,
bez krve nemůže bít dál.

Oči se únavou zavřeli.
Andělé ke hvězdám mou
duši vzali.
Publikoval(a): slunečnice69, 17.6.2018
Přečteno (42x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti