Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Styx

Styx

.



občas tě vyvolám
ze svých vzpomínek
a kradu si tě do snů

zrovna dnes v noci
plavili jsme stejnou řeku
stejnou řeku času, do dříve
tak důvěrně známých hříchů

pak vrátila se zpátky
naše osamělost
a rozkymácela nám loď
ne, neutečeme tomu

tys překročil břeh
na druhé straně
zatímco já pluji dál
a vlastně nevím proč
a vlastně nevím kam

a tak

občas tě vyvolám
ze svých vzpomínek
a kradu si tě do snů

to je to jediné
co po tobě mám


.
Publikoval(a): Amelie M., 17.6.2018
Přečteno (84x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Klarineb, Gaia., gogol, Marcone, slunečnice69, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 17:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti