Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dr. Lecter

Dr. Lecter

dnes v noci
mě probudil hrom
byla nádherná bouřka
když mi blesky
osvětlovaly pokoj
jako negativy
prošlých vzpomínek

a zdálo se mi
o něm zas
o starým příteli
uvězněným v cele
uvězněným v sobě samým

zdálo se mi
že se zas objevil
jako ticho před bouří
jako příznaky
nevyléčitelný nemoci
jako ezopova bajka
s pointou srdce

vždycky Starlingovou
chránil když zabíjel
tím nejkrásnějším způsobem
jak to umí
jen ti nejlepší
(jen ten nejlepší)
za zlo vždy
platí se zas zlem
a někdy i
vyváženou krví
jak už to u
(ne) fiktivních postav chodí

hostina začíná
je libo brzlík
či jatýrka?
ach, prostoto svatá!
jak delikátní chuť
se návštěvníkům
v nevymáchaných hubách
rozplývá!

jeho příběh
již skončil
ale věz
že teprv začíná
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 12.6.2018
Přečteno (40x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, Marcone

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti