Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mám, Tě rád

Mám, Tě rád

greatpedro Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Taková inspirace jednou kráskou.

S Tebou, chtěl bych prožít,
vše, co skrývá Orient,
tisíc a jednu noc Tě mít,
odkládám stínů sentiment,
nosím vůni Tvojí kůže,
ozvěna tiše napoví,
co se smí a co může,
dotek něhy osloví.

…Mám, Tě rád…

Rosa se jen třpytí,
měsícem, za noci,
kapky touhu sytí,
v našem srdci,
zůstala jen Mešita,
modlitba, za svítání,
jako viry jistota,
co lásku chrání.
V mých snech stále kráčí,
myšlenka jediná,
jak málo stačí,
vášní hoří nevina.

…Mám, Tě rád,
Ty má…

S Tebou, chtěl bych snít,
od rána do noci,
pro Tvé sny žít,
už, mi není pomoci,
medově voní Růže,
krása sladkou chuť má,
osud se nepřemůže,
ten, člověk přijímá.

…Mám, Tě rád,
Ty má, Šeherezád…

Ďábel, zmítá tělem,
do myšlenek proniká,
pár hladových hrátek Šelem,
hřích touhy noc polyká,
v krocích hladí Slunce,
den, co se probouzí,
polibkem prosím přece,
Tvá krása odchází.

V mých snech fantasie ožívá,
tak křehká po víčky,
ve spánku zůstává,
skrytá na vždycky.

…Mám, Tě rád,
Ty má, Šeherezád,
mám, Tě rád,
sny zůstaly napořád …
Publikoval(a): greatpedro, 10.6.2018
Přečteno (588x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Klarineb, C.I.F, Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 05:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti