Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hejno

Hejno

Cygnus Básně » o Životě

Anotace: Nahoře a dole

Hejno

Všichni časem sejdem zase zpátky
abychom uviděli staré nebe
okřídlené myšlenky co krouží mezi řádky.

(vooo oo)

V sedlech mraků si osedláme vítr
kroužíme vedle draků z papíru
někdo šel výš a někdo zase dolů slítl
někdo šel do nebe a někdo neměl víru.

(vooo oo)

Někdo se opil sluncem někdo zase v baru
někdo to slunce našel ve sklenici piva
stavíme vzdušné zámky jen tak pro zábavu
věříme, že se v nás ta trocha štěstí vpila.

(vooo oo)

Stejně jsme všichni hejno duší v lidských tělech
v hejně a nastejno jsme hluší vůči faktu
že při kontaktu s druhými zůstává štěstí bdělé
tak nečum do mobilu a oddávej se aktu!

Johoho!
Publikoval(a): Cygnus, 3.6.2018
Přečteno (74x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marcone, Gaia., Mirastus, slunečnice69, Martin Havlíček, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 19:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti