Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hra na kdysi...

Hra na kdysi...

Klarineb Básně » o Lidech

Anotace: ...Báseň s věnováním, pro D. ...

Kdysi bych dala všechno co mám
za tvůj úsměv, za letmé pohlazení
ten slovutný babylonský pyšný chrám
co rostl do nebes, už náhle není...

Do chimér strachu nadobro se skryl
do mlhy poznání v dešti pololží
do útržků těch promarněných chvil
do parného léta, v němž do květin nasněží...

Kdysi bych dala všechno co jen mám
za jediné slovo, co zjitří bolestivý šrám
dnes však už nestojíš za moji pozornost
ve výbuších pravdy mizí náš společný most...
Publikoval(a): Klarineb, 3.6.2018
Přečteno (95x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mayla, Makaveli, Gaia., slunečnice69, Martin Havlíček, děda včela, Mirastus, C.I.F, gogol
ikonkaKomentáře (11)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 14:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti