Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myší oslava

Myší oslava

Myši u nás plánovali převelikou hostinu,
rozhodli se na ní pozvat rozvětvenou rodinu.
Přijela jim teta z Aše, je prý živa jenom z kaše.
Ráda v Aši lidi straší, pak se nacpe vtipnou kaší.
Přijela i sestra z Prahy, přivezly ji vlakem dráhy.
Přijela až po setmění, sváděla to na zpoždění.
Přijel taky strýček Miki. Odkud? Přece z Ameriky!
Přes moře se plavil lodí a jak to už někdy chodí,
ztroskotal, do vody spad, až k nám musel doplavat.
Publikoval(a): Vítězslav, 3.6.2018
Přečteno (166x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti