Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Úděl

Úděl

Úděl

Každý svůj úděl má
každý si nese vlastní
kříž.Někdy je cesta
hedvábná jindy ti nohy
do krve rozdrásá.

Někdy kráčíš zlehka jak
tančící baletka.Jndy
pocit máš že železnou
kouli na noze taháš.

Každý máme svůj úděl
neseme si svůj kříž.
Cesta života může
být krásná jindy pro
samé slzy na ni nevidíš.

Padáš na kolena na samém
dně se ocitáš a ne vždy
máš sílu se zvednout a jí
dál.

Záchranný pás ani lano
nikdo nehodil a ty seš
na konci svých sil.

Na hrobě sedí dvě holubičky
květy na něm neleží
není kdo by je položil.
Publikoval(a): slunečnice69, 3.6.2018
Přečteno (34x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lastra, Gaia., Martin Havlíček, děda včela, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 18:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti