Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jo jo...když je to zakořeněný tak hluboko...
Každý se k tomu stavíme po svým. A pak z toho vzniknou fajn básně:-).
3.6.2018 13:37 | gogol
Velmi pěkné vyznání. ST.
3.6.2018 7:35 | děda včela