Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ahoj, vybrala jsem si tvoji báseň "šípkový ráj" na recitační soutěž.. jenže potřebuju vědět tvoje jméno, jinak mi to neuznají.. děkuju a napiš co nejdříve ;)
6.3.2011 16:32 | asisiJesys