Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poleno šlo do švěta

Poleno šlo do švěta

Poleno si usmyslelo, že vyrazí do světa
a tak ten svět poznávalo, od jara až do léta.
Na podzim se ochladilo a poleno zbystřilo,
přemýšlelo, že by rádo, domů se zas vrátilo.
A tak honem, hopsa, hejsa, poleno jde domů zpět.
V duchu přitom tajně doufá, že to stihne na oběd.
Zrovna doma zatápěli, když se z cesty přihnalo.
Do kamen ho přiložili, pěkně si tam praskalo.
Vzpomínalo na tu krásu, že vidělo celý svět
a ještě se stihlo vrátit přesně v jednu na oběd.
Publikoval(a): Vítězslav, 1.6.2018
Přečteno (96x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 01:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti