** V truhlici...
** V truhlici...
Anotace: a kouzelnický cylindr...
~~~~~~~~~
Ve staré truhlici
našli jsme krabici
v ní kouzelnický
cylindr byl,
děda byl kouzelník
a kouzlil v ulici
z cylindru ledacos vykouzlil.
Z krepového papíru
kytice růží
bílého králíka,holuba
a nejeden šátek,
tajemnou knihu
vázanou v kůži,karty
a pár z kočičího zlata
cingrlátek.
Tak máme cylindr
pár zvířátek z plyše
a seznam různého kouzlení,
ty do knihy vzpomínek
babička napíše.
A sem tam něco asi pozmění.
Pak už dědeček
z cylindru nekouzlil
přestalo se mu prý dařit,
tak s babičkou každý večer prožil.
A přemýšlí.
Kdo mi to moh asi zavařit?
Zavařit,pokazit,znemožnit
vždyť babička
chtěla jenom dědečka
doma mít…
A pak je jí krásně?
Jasně.
~~~~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 30.5.2018