Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bledá Tvář

Bledá Tvář

Two faced angel Básně » Deprese

Anotace: Něco podivného, až přímo z devadesáti procent abstraktního.

Bledý šat, bledá tvář,
bledá kůže, temná zář,
temný pohled, temná růž,
z očí valí tmavý kůř.

Ledové ruce, ledové oči,
horký dech, v kruhu se točí
mim; bílo černá loutka,
jíž lehce nasadí se poutka.

Horké čelo, horké srdce,
čistá mysl ptáčka sevře.
Čistá duše, špinavé ego;
nikdy víc než spatří oko.

Špinavá povaha, špinavé vše,
temná slza stéká tiše.
Spoutaná loutka, spoutaný klaun
a není kam uniknout.
Publikoval(a): Two faced angel, 29.5.2018
Přečteno (257x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 09:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti