Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

U tabule

U tabule

Vítězslav Básně » Srandovní

Anotace: Pro moji kamarádku, učitelku matematiky

U tabule stálo dítě, mělo sčítat čísla hbitě.
Ale dítě tam jen stálo, nesčítalo ani málo.
Myslet se mu nechtělo, zívalo a civělo.
V poledne se ozval zvonek, ale tím to nekončí!
Učitelka stále čeká, že žák příklad dokončí.
Čeká, čeká, ale žáček jen se škrábe na hlavě.
Zřejmě místo vdělávání, věnoval se zábavě.
I ty jeden uličníku! Na, tady máš žákovskou!
Pět ti dávám, čekat nechci, v jídelně maj svíčkovou!
Publikoval(a): Vítězslav, 28.5.2018
Přečteno (334x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 06:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti