Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Inkvizice

Inkvizice

Tvůj hlas
roznese prach
do očních jamek
rozžhavený strach

A na srdce
španělská bota
netuším
co čekala si
od života?

Vytí vlků
za noci teskné
láska v kapilárách
v krvi se leskne

A děs do
tváře je tetovaný
tvé slzy, podpalné molotovy
a na hranici já, vyvolený...

Jen pozřít svou pravdu a
k nebi sepnout ruce
svá těla pak, jako oběti
do pekla nesouce

Vždyť láska není hra
jen nekončící
-inkvizice-
Publikoval(a): Oliver Ouvín, 27.5.2018
Přečteno (67x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti