Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Žár slunce

Žár slunce

Žár slunce

Žár slunce mě spaluje
obloha blankytná je.
Toužím po kapce chladné
vody,co všechnu bolest
v mé duši odplaví.

Slunce žárem zemi spaluje
déšť v nedohlednu je.
Mé srdce se bouří po Tvých
polibcích touží.

Vzduch je horkem prosycený
bez vody vadnou růžím květy.
A co ty a já jestli pak
naše láska suchu odolá?

Slunce pálí do mých ran.
V duši je žal,srdce vyprahlé
mám.Po dešti ani stopy mé
slzy na vyprahlou zemi nestačí.

Co polibky Tvé jestli pak
zachrání mé srdce vyprahlé.
Publikoval(a): slunečnice69, 27.5.2018
Přečteno (41x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Klarineb, Lindos, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti