Písky času pro agenta
Písky času pro agenta
Anotace: Siderické kyvadélko na ně :D :D :D
Vyšlapaný cesty
stejně v sobě bloudim,
nemám cíl a chybí směr
kterým bych se dal.
Do labyrintu za zrcadlem
po spirále sejdu,
nestačim se divit
kde jsem se to vzal.
Stíny dnů probodnou
realitu fádní,
ve frontě na popravu
stojí celej dav.
-
Písky času padaj
realitu krájí,
život s nimi svádí
svůj nerovný boj.
V závitech existence
zrna zlou zvěst skřípaj,
skončíš jako Skripal
jedem novičok :D
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 27.5.2018